Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση για την κοινωνική Ασφάλιση την Τετάρτη 20 Γενάρη

Η ανατροπή που συντελείται στο ασφαλιστικό δεν εξαιρεί κανένα. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι ήδη συνταξιούχος, αν ετοιμάζεται να βγει, αν προέρχεται από το δημόσιο ή τον Ιδιωτικό τομέα, αν είναι άνεργος ή νέος που τώρα μπαίνει στην παραγωγή, αν είναι αυτοαπασχολούμενος ή αγρότης, αυτό το νομοσχέδιο μας αφορά όλους. Πρόκειται στην κυριολεξία για διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και μετατροπή του σε ατομική υπόθεση του ασφαλισμένου, που αν τελικά καταφέρνει να συγκεντρώσει τις προϋποθέσεις θα του αναλογεί ένα επίδομα πτωχοκομείου ενώ την ίδια στιγμή στρώνεται το χαλί στα μονοπώλια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός! Ο λαός έχει τη δύναμη και πρέπει να επιστρέψει ως απαράδεκτο στην Κυβέρνηση, στην ΕΕ και στους μεγαλοεπιχειρηματίες αυτό το έκτρωμα.

Η Γραμματεία Ρόδου του Π.Α.ΜΕ, η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και η Ομάδα Ρόδου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ), σας προσκαλούν στην εκδήλωση που οργανώνουν για την Κοινωνική Ασφάλιση με ομιλητή το Νίκο Παπαγεωργίου, πρόεδρο του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 20 Γενάρη στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου, στις 7.00 το απόγευμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.