Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου - Επιτυχημένη η εκδήλωση για το ασφαλιστικό


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του ΠΑΜΕ και των φορέων της κοινωνικής συμμαχίας την Τετάρτη 20 Γενάρη. Την εισήγηση έκανε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής και μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Η εισήγηση αποκάλυψε με στοιχεία το μέγεθος της ανατροπής που συντελείται, για εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, επιστήμονες. Ξεσκέπασε επίσης την κυβερνητική προπαγάνδα που ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης ως φιλολαϊκό έργο.
Μετά την εισηγητική ομιλία έγιναν ερωτήσεις που έδωσαν τροφή για να αναπτυχθεί πλούσια κουβέντα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συνδικαλιστές – Σωματεία που δεν είναι της δύναμης του ΠΑΜΕ, ανάμεσά τους ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΥΠΑ, ο οποίος στην ομιλία του ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο αεροδρόμιο, καθώς η εταιρεία Fraport αναλαμβάνει και επίσημα τη διαχείριση του αεροδρομίου και κάλεσε στην κινητοποίηση που οργανώνει το Σωματείο της ΥΠΑ στο αεροδρόμιο σήμερα Πέμπτη 21.1 στις 12.00 το μεσημέρι.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης η Γραμματεία του ΠΑΜΕ τόνισε την ανάγκη ο κάθε κλάδος ξεχωριστά να οργανώσει πολύμορφες κινητοποιήσεις στο δρόμο προς την απεργία της 4ης Φλεβάρη, να συντονιστούν οι κινητοποιήσεις με αυτοαπασχολούμενους και αγρότες. Τέλος κάλεσε στην κινητοποίηση που έχει προγραμματίσει στο ΙΚΑ τη Δευτέρα 25 Γενάρη στις 9.00 το πρωί.

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

21.1.2016











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.